Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Vizyon: Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Olarak; Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı, hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek , durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.

Misyon: Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Olarak; Biz bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak onların,bilgili, becerili, kendine güvenen, bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. y.y. ın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Isınma: kaloriferli
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 264 882 4016 / 0 532 650 5211

WEB - https://kaynarcamehmetakifersoyortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KIZILCAALİ MAH. KIZILCAALİ MERKEZ SK. MEHMET AKIF ERSOY ORTAOKULU BLOK NO: 2 KAYNARCA / SAKARYA

Öğretim Şekli :normal

Yerleşim Yeri - Kızılcaali bir divan yerleşimidir.

Ulaşım Beldiye otobüsleri ile , köy otobüsleri ile , özel araçla.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ilçeye 17 km - İL e 25 km